Barátom a fizika

Kalászsuli_hetedikes_fizika

Kalászsuli_hetedikes_fizika

Üdvözöllek hetedikes Kalászsulis!

2018. október 04. - adecker
Tisztelettel üdvözöllek a hetedikes tananyag órai vázlatainak blogjában!

Itt láthatod majd az óra anyagának vázlatát, amely egyben ahhoz is segít, hogy elsajátítsd a jegyzetelés technikáját.

Amint látod majd, nem a tankönyv kivonata szerepel itt, hanem a tárgyalandó anyag más összeállításban, összefüggésben. Abban bízom, hogy ha én egy második feldolgozást közlök veletek, akkor az segít a megértésben, az ismeretek elmélyítésében, az 'AHA ...' élmény megélésében.

Ha az aktuális óra után elolvasod a hozzá tartozó jegyzetemet (ami a táblára írtakat pótolja), akkor ismételni tudod az elhangzottakat. Remélhetőleg ez az ismétlés is segít a tananyag elsajátításában, készséggé alakításában. Legyél szíves ezeket a sorokat, ábrákat a füzetedbe másolni! Ez lesz a te 'órai munkád'. Ha ezt teszed, egyszer már át is vetted az anyagot. Előtte vagy utána olvasd el a tankönyv megfelelő fejezetét. Végül oldd meg az "ELLENŐRIZD TUDÁSOD" és a "GONDOLKOZZ ÉS VÁLASZOLJ" és hasonló rovatok feladatait. Erről szól a tankönyv első jótanácsa, amit valószínűleg még nem olvastál el. Itt az ideje!tankonyvi_tanacs.jpg
Sok sikert, jó jegyeket kíván
a fizikatanárod

 

Ui: az sem lenne baj, ha végül megbarátkoznál a fizikával ....

 

Végül kötelességem, hogy az új adatvédelmi előírásoknak megfelelően tájékoztassalak téged és szüleidet; a www.blog.hu a saját döntése alapján kezelheti az alábbi adataidat: név, becenév, nem, lakóhely, tartózkodási hely, irányítószám, születési hely, születési idő, telefonszám, e-mail cím, másodlagos e-mail cím, bemutatkozás, avatar, utolsó belépés IP cím, utolsó belépés időpontja. Amennyiben a www.blog.hu valamely Szolgáltatás részére e-mailt (pl. üzenetet, olvasói levelet) küld, úgy rögzíti a Felhasználó e-mail címét, és azt a szolgáltatás nyújtásához szükséges mértékben és időtartamban kezeli. Ezzel neked felesleges időt töltened tanulás és játék helyett. Szólj erről szüleidnek akik a www.blog.hu/adatvedelmi oldalon tudnak elmélyedni a feltételekben - amennyiben van rá kedvük, idejük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ks-7f.blog.hu/api/trackback/id/tr9914281199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása