Barátom a fizika

Kalászsuli_hetedikes_fizika

Kalászsuli_hetedikes_fizika

Még egyszer a tanulásról

Használd az eszedet!

2019. szeptember 16. - adecker

A korábbi tanulással kapcsolatos posztom egy videó lejegyzetelésével született. Ennek a videónak a linkjét ott közöltem is. Most megismétlem: >>> (ha nem jó a katt: https://www.youtube.com/watch?v=qOzV-ZnmYIA)

A Youtube-on igen sok tanulással kapcsolatos videót találtok. Keressetek rá a Youtube keresőjében a "tanulási technikák" vagy a "tanulási tippek" kulcsszóra! Az egyik elég informatív anyag a következő: >>>
https://youtu.be/zjgkGdsv5FM
Vagy itt van még egy, picit különböző feldolgozás. Itt azt is megtudjátok, hogy csináljatok kedvet a tanuláshoz!
>>> https://www.youtube.com/watch?v=xN6lAEGPrkI  

Nincs mindenki számára közös, egyetlen üdvözítő megoldás, módszer!!! Ajánlom, hogy kísérletezzétek ki, melyik technika felel meg nektek, melyikkel tudtok hatékonyan tanulni. Tehát gyorsan, jó eredményt elérve tanulni. Ezt sok-sok éven keresztül és minden tantárgynál tudjátok majd alkalmazni, tehát megéri!

Ismétlem, ha hatékonyan tanultok, akkor ez pozitív élményt fog jelenteni nektek, szívesen fogtok tanulni. Ha ez így van, akkor könnyen teljesítitek a mai kor követelményeit. Ez az ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS követelménye. Ez azt jelenti, hogy a fejlődés, haladás minden területen olyan gyors, hogy állandóan új technikák, technológiák, módszerek jönnek és ezeket el kell sajátítani, hogy a korábbi színvonalon tudjatok élni!

Sok ötöst és állandó tanulási vágyat kívánok nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ks-7f.blog.hu/api/trackback/id/tr4815109784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása